2004.09.24. 17:52 | Lucilla |

Az elmúlt két éjszaka Ákos nagyon jól aludt, és ennek köszönhetően mi is.

Tegnap végülis bementem dolgozni. Zacco reggel kinézett az ablakon, zuhogott az eső, olyan igazi késő őszi reggel volt. Erre ő: ma te mész dolgozni, én ilyen időben nem megyek ki! Nos, a döntés nagyjából ennyi volt.

Ákos itthon nagyon jól érezte magát, és mivel nem volt teljesen jól, Mikismókus nézés volt jó sok, persze körtével:

Mikor beértem, rögtön kiderült, hogy az eső valójában égi jel, mert hogy 10-kor már értekezet, a CKI kötekszik. Így hát sikerült jól belezuhanni már reggel a közepébe. És hát, jó lenne, ha pénteken is tudnék jönni, mert hát fennforgás lesz. Erre ma szépen 2 után kisétáltam az épületből.

Ákoshoz olyan korán odaértem, hogy még épp csak keltek, így az uzsonnázást meg kellett várnom, mert olyan nincs, hogy ő eljöjjön kaja előtt. Aztán szépen elmentünk vásárolni. Ákos olyan kedves és nyugodt volt, hogy komolyan aggódom, nem bújkál benne valami kórság, mert végig ült a kocsiban, ami nem épp jellemző rá. Bár azt kell mondjam, nagyon jót tett neki az itthonlép apával, anyával. Láthatóan jobb a kedve. Hogy ez a mi érdemünk, vagy az elmúlt fogfájás, vagy hogy 2 napig pihengetett ő is (nem voltunk kinn, csak orvosnál). Vagy csak az időjárás van rá ilyen hatással...Nem tudom, és most talán annyira nem is számít. Most épp Halász Jutkát hallgat és közben kipakolta a hangszerkészletet (mindenféle ütős hangszerek), és próbálkozik követni a ritmust.