2005.05.14. 15:50 | Lucilla | komment

Bár a mai napra nyári meleget ígértek, ez azért legfeljebb egy soványka tavaszinak ítélem az időjárást. Sokat gondolkodtunk azon, hogy mit is kéne ma csinálni, aztán végülis úgy döntöttünk, hogy semmi különöset nem teszünk, ezért játszótérre mentünk, természetesen a Károlyi kertbe. Mondanom sem kell, hogy ottan ilyenkor nagyon gyönyörű, ma épp lila tulipánok szolgáltak mulatságunk háttéréül. És mivel viszonylag régen tettem be képet Ákosról, elvittük a fotómasinát, és csattogtattunk keményen.

A Károlyi kert bizonyos részei elég vadregényesek, Ákos nagyon szeret a bokrok között bujkálni .

Szaladgálni is jó a kacskaringós utakon...

És bújócskázni is.

És ha anya megtalált, akkor futáááááás...

Apával egyensúlyozni tanultam. Igen, jól látod, apa nem fogja a kezemet, csak ott áll, hátha el kell kapnia engem esés közben.

A sok szaladgálástól megszomjaztam.

És egy kis mászás a végére.

Meg kell mondanom, Ákost egyre nehezebb fotózni. Úgy értem, az arcát. Mert a hátát azt majdnem minden szögből lefotóztam már, Ákos mindig tőlem elfele szalad, na meg egyébként is folyton ficánkol, így nagyjából 15 képből lesz egy olyan, amin épp az arca is látszik...

2005.05.10. 22:01 | Lucilla | komment

Tegnap apa azzal az ötlettel állt elő, hogy menjünk ki a reptérre repülőket nézni. Így hát szépen kimasíroztunk Ferihegyre. Azt persze nem vettük számításba, hogy a kilátóterasz 6-kor bezár, így kulloghattunk is haza azon melegében...Viszont ha már így alakult, elmentünk bevásárolni, és amellett hogy az elköltött összegtől még a pénztáros is lesokkolt, apa száját olyan mondat hagyta el, amit pár hónappal ezelőtt elképzelni sem lehetett volna: de jó, hogy van kocsink.

Ákos pedig már egészen összetett gondolatokat terelget kicsi kobakjában. Jöttek apával hazafele az uszodából, amikor is kijelentette, hogy esik az eső. Apa értetlenkedett, hogy nem, nem esik. De esik, kötötte az ebet a karóhoz kiskomám. Mégis miből gondolod? - kérdezte apa. Ákos felmutatta a mutatóujját: ide esett egy csepp eső! Esik! Ezzel már apa sem tudott vitatkozni.

süti beállítások módosítása