2005.03.19. 16:00 | Lucilla | komment

Tavaly ezen a napon gyönyörű idő volt, szokatlanul. És Ákos ezen a napon játszott utoljára a dédivel...

 

2005.03.16. 22:30 | Lucilla | komment

Géptakarítás közben ráleltünk néhány képre, ami a lakásunk 6 évvel ezelőtti állapotát mutatja...döbbenet, hogy tudta Zacco már akkor látni, mivé is lehet tenni egy lepukkant lakást.

Így nézett ki Ákos szobájának ablaka, ami azóta már ablak:

Most ez van ennek a már nem létező ajtónak a belső felén  (alkalomadtán majd kívülről is lesz róla kép)

És így nézett ki a konyhánk helye....

És az is döbbenet, hogy a konyhánk mostani állapotáról nincs képünk...muszáj lesz egyet készíteni, márcsak a történeti hűség kedvéért is.

2005.03.15. 15:23 | Lucilla | komment

Hát igen, ez már amolyan tavaszféle.

Milyen jó is ez a mai nap, Ákossal majdnem 3 órát voltunk odakinn, ő homokozott, én ültem a pados és NG olvasva sütkéreztem vagy sütkérezve olvastam NG ... Azt hiszem, mostanában naponta fog megszakadni a szívem, hogy egy irodában ülök, ahelyett, hogy órákon át játszóznánk Ákossal.

2005.03.14. 20:59 | Lucilla | komment

Ákos kicsit megborult a hétvégi nagymamázás miatt, ma elég hisztis volt, bár érthető: napokig minden óhaja parancs volt, most meg vissza a hétköznapokba anyával meg apával, akik nem ugrabugra körbe karikára...

Most például még nem alszik. Bevetettem mindent, megfenyegettem a cumi elkobzásával (igyekezvén közben a gordoni elvek betartására ügyelni), erre a következő menetben maga hozta ki, mind a kettőt...aztán próbáltam azzal hatni rá, hogy elveszem az éjszakára magához vett alátétet, ezt is kihozta. Aztán arra céloztam, hogy ha most nem alszik, akkor holnap álmos lesz, és nem tudja majd megnézni a tv-macit. Erre jön 5 perc múlva, hogy akkor inkább ne legyen tv-maci (sic!)....kész, feladtam...annyira okos, és annyira tudja, hogy kell ezt csinálni...felajánlottam neki, hogy akkor olvasson egy kicsit az ágyában, hátha akkor elálmosodik. Így most olvas.

Zacco elrepült Stockholmba, nagyon hepi volt, hogy végre mehet, már vagy 2 hónapja nem járt arra, ami szörnyű. Így viszont a tervezett 4 napos nagyiszoktatást le kellett rövidíteni 2 napra, minden nagymaminak egy-egy nap jutott kizárólagos Ákosozásra, így viszont nem a keddi örjöngésben utaztunk vissza. És hát egy nap hármasban, egy nap kettesben, ennek is van varázsa.

süti beállítások módosítása