2005.09.30. 20:54 | Lucilla | komment

"Ma úgy ettem, mint egy disznó! Mint egy disznóóóóó!"- harsogta ma egész nap kiskomám, rávilágítva arra, hogy miért is volt rajta más trikó, mint amiben vittem.

Jövő héttől beindul az élet, két helyszínen is úszni fog Ákos: mennek az ovival kedden, apával pedig csütörtökön. Lassan lesznek foglalkozások is. A héten a Füvészkertben voltak, amikor kérdeztem, hogy mit látott, rávágta, hogy semmit! Tényleg?- kérdeztem én. Jaaaa, kacsákat azt láttunk! És mit csináltak a kacsák? Úsztak, íííígy, ííííígy...mutatja karjával, sőt egész felsőtestével, hogyan úsztak a kacsák a vizen.

2005.09.26. 22:20 | Lucilla | komment

Ismét egy hétvége a hátunk mögött. Ezúttal mozgalmasra sikeredett: volt rokonlátogatás több is, volt mozi (felejthető), volt koncert (felejthetetlen). Vasárnap délig alvás, aztán pizsamában olvasás délután. Mi kell ennél több? Ákos eközben a nagymamival mulatott, igencsak jól, voltak a Közlekedési Múzeumban ismét, kiskomám készlete egy csuklós villamossal gazdagodott, és rögvest oda is gyógyult a kezéhez, így tegnap óta egyetlen percre sem vált meg tőle, az utcán mindenkinek megmutatta, milyen kafa járgánya is van nekije.

További hírek az elmúlt hetek megpróbáltatásai kapcsán: a szóbeli nyelvvizsgám 74 %-os lett, azaz megvan, az írásbeli-eredményre még várnom kell. És a T. Képviselők előtt a törvényjavaslat. Hogy mi lesz belőle, az már rajtuk múlik.

süti beállítások módosítása