2005.02.13. 16:26 | Lucilla | komment

A lazsálás folytatódik ma is. Különösen mivel a hó nagy bánatunkra reggelre elolvadt, így kénytelenek voltunk átértékelni a mai szánkózásra vonatkozó nagyívű terveinket... Így hát a mai napot a 4 fal között töltöttük, mindannyiunk nagy megelégedésére. Én pl. Avril Lavigne-t hallgatok. Apa pedig házújságot szerkeszt.

Ákos felfedezte már elfelejtett játékait:

Huncutkodott apával:

És ismerkedett a számítógéppel:

Bravúrosan bánik az egérrel, a gombokkal...pedig körülbelül a harmadik alkalommal használja. Azt hiszem, lassan átadom Ákosnak a blogírást/szerkesztést.

2005.02.12. 21:47 | Lucilla | komment

Végre hétvége, és most végre amolyan lazsálós... Bár reggel Ákos már 7 óra után befejezettnek tekintette az éjszakát, ennek hangot is adott, sőt, ugrott nagyokat mindenféle testrészeinkre. Mi apával nem voltunk túl boldogok a korai ébresztő okán, tekintve, hogy tegnap 11-kor álltunk neki a Hideghegy c. filmnek, így hát volt vagy 2, mire ágyba kerültünk...

Viszont a reggel kellemes meglepetést tartogatott: jó nagy hó esett, így hát gyorsan elugrottunk a Nyúl dombra ismét, és jót szánkóztunk. Nagyon jó volt, még kevesen ébredtek rá, hogy ismét szánkóidő van, így kevesen voltak. Bár jó hideg volt, úgy egy óra ródlizás után Ákos maga kérte, hogy jöjjünk haza.

Ebédre a fagyasztóból került étel, de még milyen jó, hogy vannak háziasabb napok, és rokonok is. Vali legutóbb "szószos húst" hozott, de már nem tudtuk megenni, így bekerült a fagyasztóba, már csak tésztát kellett hozzá főzni, és hát a múlt heti házitündéri napom eredményeként több tucat diós csiga  is lakik a hűtőben, azt is csak be kellett hajítani a sütőbe, 20 perc múlva már jött a fantasztikus illat kifelé...És dél előtt túlvoltam a heti mosáson, kis örömök ezek.

Délután eljött a húgom, Zaccoval mi pedig moziba mentünk a Sorstalanságra. Vegyes érzésekkel tértünk haza.

2005.02.07. 19:39 | Lucilla | komment

Ma este...

Nem tévét néz, újságot olvas Ákos, nem tévét!

Ákos felhúzza a nadrágot! Nem fejére húzza a nadrágot, a lábára húzza Ákos a nadrágot. Nem mókuskoma vagyok, Zaccomer Ákos vagyok, nem mókus vagyok, nem mókus Ákos vagyok, Zaccomer Ákos vagyok.

süti beállítások módosítása