2007.03.25. 21:42 | Lucilla | komment

Igen mozgalmas hétvége áll mögöttünk, csupa kellemes élményünk volt.

Tegnap például Ákosom trolibuszt vezetett. Nem is akármilyet: az új alacsonypadlósat. Bizony. A szomszédunkban lakó Balázs, aki amúgy közlekedésmérnök, de szabadidejében trolit vezet, éppen a 83-as trolira volt vezényelve, így hát meglátogattunk a házunkkal szembeni végállomáson, és amíg a troli indulásra vártunk, Ákos szépen "elvezette" a járgányt.

Aztán elruccantunk régi jóbarátunkhoz, Balázshoz, egy kis születésnapi köszöntőre. A legnagyobb sikere a mikrofonos magnónak volt, amibe felváltva üvöltöztek kiskomámék, ez a dobhártyáinknak nem kis megpróbáltátást jelentett.

Ma pedig a jó időre tekintettel Ákos és apa ismét a Gellért hegyen mulatott, amíg én háztartásbéli teendőimet intéztem, aztán pedig elruccantunk a kedvenc olasz fagyizóba, ugyanis ma nagy nap van.

2000. március 25-én kötöttük össze életünket Zaccoval, azaz éppen 7 éve vagyunk házasok. Így - túl a kritikusnak mondott hetedig éven - továbbra sem bántuk meg eme tettünket. Sőt. Pedig az élet igazán kemény próbák elé állít bennünket időnként...

Ákossal ma esküvői képeket nézegettünk és részletesen elmeséltem neki, hogy hogyan is zajlott az esemény. Sajnos elektronikusan egyetlen képünk sincs a dologról, szkennelve meg nem az igazi, de mellékelek egy képet fiatalkori magunkról, amin látszik, hogy mennyire is élveztük a fotózási procedúrát.

süti beállítások módosítása