2007.04.20. 20:24 | Lucilla | komment

Nos, nem kell tovább agyalni azon, hogy beoltassam Ákost a bárányhimlő elleni védőoltással...a természetes immunizálódás rögös útján járunk kis pöttyösünkkel. Egyelőre felettébb vidáman viseljük.

2007.04.16. 22:10 | Lucilla | komment

A hétvégét Debrecenben töltöttük, hol máshol, mint az aquaticumban. A februárban esedékes téli feltöltődésünket kénytelen-kelletlen elhalasztottuk, így hát - bár igazából a legkeményebb télben jó ott lenni - most kerítettünk sort némi wellnesselésre. Azért így sem volt kutya...

Ez volt a negyedik körünk Debrecenben, de még mindig nem sikerült megunni az ottlétet. Ezen még dolgoznunk kell, azt hiszem. Ákos így is majdnem sírt, amikor eljöttünk.

Voltak újdonságok is, a szállodát felújították (na nem mintha eddig le lett volna pukkanva...), ne meg itt volt például ez a tekerős hajó. Két kicsi kerekét kézzel lehet mozgatni, lehet vele kanyarodni, sőt, ha ellenkező irányba tekeri az ember (gyereke), akkor körbe-körbe megy a hajócska...

...sok időt töltött a csónakban kiskomám, pedig az elején alig tudtuk rábeszélni, hogy próbálja ki.

A vízforgatós körbemedende is nagy sláger volt apa nyakában utazva....

Komoly úszópalánta lett Ákosból, bizony.

A hullámmedencében is apával úsztak, itt ugyanis igen mély a víz.

Mély víz ide, vagy oda, kiskomám itt is úszott egyedül. Persze apa mindig a közelben úszkált.

Apahajó.

A napi sokórás ázás, a csúszdákra való fellépcsőzés alaposan lefárasztotta Ákost. Egyik este vacsoránál se szó, se beszéd: fogta magát és elaludt az asztalnál, pedig csak 6 óra volt! Reggel sem volt könnyű kiugrani az ágyból.

Hazatérésünk előtti ebédet a híres debreceni Vigadóban költöttük el. Mivel az idő pazar volt, a kerthelyiségben ettünk.

Dumás portré.

süti beállítások módosítása