2007.06.10. 17:34 | Lucilla | komment

Ákos rajzol. Mi mást, mint villamost. Debrecenit....

és persze kombinót.

2007.06.09. 22:02 | Lucilla | komment

Hazajött. Hazajött kiskomám, barnán, vidáman, no meg több tucat sebbel minden testtáján. Nagyon jól érezte magát, ahogy mesélte, de azért hiányoztam neki. Ágnes néni elmesélése alapján ezt mondta: - Nagyon hiányzik anya, de ha hazamegyünk, akkor te fogsz hiányozni (ti. Ágnes néni)!

Ma este pedig lefekvéskor:

- Anya, adhatsz puszit. Sokabbat, mint kéne.

2007.06.06. 22:53 | Lucilla | komment

Nos, egyedül maradtam. Ákos a balatonon, Zacco északon. Ha nem lennék ilyen iszonyúan fáradt, talán élvezném a magányt, meg az aztcsinálokamitakarok fílinget, de most inkább csak céltalanul járkálok fel meg alá a lakásban és arra gondolok, hogy vajon mit csinálhat az én kiskomám a haverokkal. Abban biztos vagyok, hogy nagyon jól érzi magát, tegnap beszéltem Ágnes nénivel, aki elmesélte, hogy voltak hajózni, meg kisvonatozni, na meg sarat dagasztanak a parton....Na persze az indulás előtt kapaszkodott a lábamba, amit nem nagyon tudtam hová tenni, mert nála nem szokott ilyesmi lenni, talán a boldog ödipális korszak jelensége, mindenesetre nagyon hepi voltam. Mostanában egyébként is anyás és szeretet rohamai vannak. Például, midőn időm jó részét a köz érdekeire voltam kénytelen rászánni, és ez a foglalatosság sok szép közös órától fosztott meg mindannyiunkat, leveleket küldött nekem kiskomám, szépen megcímezve, rózsaszínű tintával, mert az anya kedvenc színe, és a levélben sínpályák, mert az meg Ákos kedvence:

Viszont, így van egy kis időm, pótólom a képbeszámolót a horgászatról. Merthogy kiskomám bizony nagyon ügyes horgász, nagyjából kettő percenként van kapás a botján.

 

Kiskomám kitartóan koncentrál... 

...halmustra. Kb. 15 keszeg volt a végeredmény, pedig sokat vissza is dobtak Lali papával.

 

Mivel Lali születésnapja volt, ismét elmentünk a Kupa vendéglőbe, ami ismét nem okozott csalódást. Ákos persze nemigen csücsült a fenekén, hanem ezúttal rolleron borzolta a vendégsereg idegeit. 

 

Ákos porték...

 

...durcás portré...

 

...sértődős portré... 

...megbékélős portré.

 

süti beállítások módosítása