2007.01.25. 20:20 | Lucilla | komment

Bár még csak január van, de már itt a báli szezon, így az óvoda ma tartotta éves farsangi bálját. Ákos már hetekkel ezelőtt kiválasztotta a jelmezét, csodák csodájára nem is volt megingás, így hát nekem csak annyi dolgom volt, hogy beszerezzem a hozzávalókat és varrjak egy csiricsáré bohócnadrágot. Mert Ákosom bohóc akart lenni. Tegnap este főpróbát tartottunk, nem akartam, hogy ott legyen először a kezemben az arcfestő ecset, kiskomám annyira oda volt, meg vissza, minden ecsetvonás után a tükörbe nézett megcsodálni magát.

Aztán ma reggel - bár a legújabb szokása szerint tegnap este 10-kor még nem aludt - kipattant az ágyból, alig bírtuk követni a reggeli intéznivalókkal.

Az óvodában aztán felkerült a végleges maszk...

...aztán belevetette magát a forgatagba. A jelmezét mindenki megcsodálta, na meg ő is a többiekét.

Aztán elkezdődött a mulatság. Elsőként mindenki bemutatta a jelmezét. Amikor Ákos sorra került, volt nagy vigasság (meg sem rendezhettük volna különbül), ugyanis, ahogy Ákos felállt, a pánt lecsúszott és nadrágja a lábánál kötött ki. Aztán Ágnes néni kezdeményezésére a csoport elszavalt egy bohócos verset. Utána még előadtak egy lábdobogatós táncot. Ezzel véget is ért a felnőttek mulatsága, a szülők szélnek lettek eresztve, így a további eseményekről ehelyütt beszámolni nem tudok.

süti beállítások módosítása