2008.10.11. 14:32 | Lucilla | komment

Elkezdődött.

Zacco ma reggel egy alaposan megrakott autóval elindult Lund irányába. Az utóbbi napok a pakolás-szervezés-mosás-vasalás jegyében teltek, nem volt túl sok időnk aludni...Az izgatottságunkat persze Ákos és Áron is átvette.

Zacco tegnap elvitte Ákost moziba, mondván, hogy az elkövetkezendő időben ilyen nem nagyon lesz, erre kiskomám az első tíz perc után sírva jött ki a filmről, mondván, hogy ez túl durva...Pedig hetek óta mondogatta, hogy meg akarja nézni, miután látta a trailert. A moziból hazafele pedig akkorát esett, hogy a fél arca horzsolás, a bal kezén pedig egy kb. öt centis mély seb tátong. és még ezen túl is talált okot, hogy óbégasson..Áron pedig - tőle szokatlanul -sikítozott apa kezében és én is csak hosszas kinlódás után tudtam megnyugtatni...Vidám hetek állnak előttünk, azt hiszem.

Zacco persze nagyon lelkesen indult útnak, mostanra már az országot is elhagyta. Szerencsére egészen jól sikerült pakolni, a kocsi nincs is tele, ami elég biztató, ha a hazacuccolásra gondolok. A lakás olyan, mintha bombát robbantottak volna, pedig tulajdonképpen még normál üzemmódban üzemelünk.

2008.10.06. 22:20 | Lucilla | komment

Lótunk, futunk, szaladunk, intézünk és szervezünk, ahogy azt már csak kell így, hogy a következő néhány évet 1700 km-rel odébb tervezzük. A múlt héten az egyik, az azelőtti héten a másik nagyszülői párost látogattuk meg, most pedig már gőzerővel készülünk Zacco szombati utazására, amikor is kezdetét veszi a költözéses őrület. Hát nem mondom, hogy nincs pánik, de még urai vagyunk a helyzetnek. Még.

Két kép a múlt hetiből. Áron szüretel...

Ákos pedig gyermekkorunk egyik klasszikusával, a babilonnal töltötte a hétvégét...



süti beállítások módosítása