2008.10.30. 12:43 | Lucilla | komment

Kedélyes őszi napokat élünk, most éppen Áronnal kettesben, mert Ákosom a nagyszülőkkel héderel Kaposváron, és annyira, de annyira jó dolga van neki, hogy rám nem is igen marad ideje, így csak annyit tudok, hogy volt fodrásznál és igen rövid lett a haja, továbbá - ejnyebejnye - ismét bővült a játékpark, ezúttal valami fénykardos transzformerrel.

Áronnal viszont, ahogy az már lenni szokott, az élet nagyszerű és remek és fokozhatnám tovább, de tényleg nagyon jól mulatunk kettesben, illetve néha többesben is, mert tegnapelőtt bébibuli is volt nálunk. Persze ez a nyálas, esős idő nem kedvez a lelkesedésnek, de mivel jelenleg nem kell kimozdulni itthonról, ha nem akarunk, egészen elviselhető.

Áron az elmúlt egy hétben tökéletesítette a saját fejlesztésű négykézlábazását, sőt továbbfejlesztette, időnként szinte hibátlan mérlegállást is produkál, ezen felül pedig a mászást is gyakorolja, nem mindig van persze szinkronban az első és hátsó futómű, ezért gyakori az arcra esés, nagy nagy üvöltéssel. Kipróbáltuk a sinlacot, igen mérsékelt lelkesedést mutatott kiskomám, továbbá tegnap két egész kanál alma is volt, ez sem aratott osztatlan sikert. De még csak egy hete dolgozunk az  hozzátáplálás ügyön, szóval ráérünk.


süti beállítások módosítása