2009.03.22. 21:49 | Lucilla | komment

Semmittevős hétvége áll a hátunk mögött, de ez nem jelenti azt, hogy ne történt volna semmi. Mert történt. Kisebbik sarjunk ugyanis szombati napon 27 (!) lépést tett meg két lábon, kapaszkodás nélkül, mielőtt a hátsójára tottyant volna. És ezt a mutatványt még párszor megismételte, így apa is elismeri, hogy Áron jár. Ja igen, nem mondtam még, de már hét foga van, kinn van felül a négy első fogacska és a héten kibújt a bal alsó egyes is, egyre ritkábban engedem meg neki mostanában, hogy a kezemet rágcsálja ...

A héten egészen tavaszias idő volt, így kipróbáltuk a szomszéd ház előtti játszót is, Ákos igen sokat játszott ott az iskolából ismerős gyerekekkel (érdekes volt figyelni, hogyan kommunikálnak ...)

És Áron is belevetette magát a hintázás gyönyörébe, ezúttal Ákossal együtt ...

Ákos átkarolta Áront, hogy le ne essen ...

(Én meg löktem őket, persze, jó magasra.)

2009.03.18. 23:58 | Lucilla | komment

Lassan kezd unalmas lenni, de ismét egy evős videóval jövök, Áron épp az utolsó tésztadarabbal küzd (a többi tészta a földön végezte ...), villával természetesen, hiszen az úri fiúk neveltetésének alapköve, hogy idejében megismerkedjenek az evőeszközök rendeltetésszerű használatával ....


 

2009.03.16. 22:38 | Lucilla | komment

Újabb hétvége, újabb élmények. Ezúttal Ákos olyat csinált, amit eddig sosem: eleget tett barátnői meghívásának és ott aludt náluk, Staffanstorpban. A mulatság meglehetősen jól sikerült, bár vasárnap reggel volt némi hajbakapás a lányokkal, de némi duzzogás után már kérdezgette, hogy mikor mehet legközelebb.

Aztán vasárnap - mivel az idő közel nem volt olyan verőfényes, mint amit néhány nappal korábban az időjárás jelentés ígért - csak a közeli Vadasparkban tettünk újabb látogatást. Végül szerencsénk volt, a közel két óra alatt, amit ott töltöttünk, nem esett az eső.

Volt távolugró pálya, ahol meg lehetett nézni, hogy milyen messzire is tud ugrani az ember gyereke. Ákos a nyúltól a medvéig ugrott .... akarom mondani feküdt bele a homokba. 

 

Meg ki lehetett próbálni, hogy vajon a kitárt kezű gyerek van-e olyan széles, mint a sasmadár ...

És - némi piknik után - felkerestük az erdei játszóteret, ahol aztán mindenféle mulatság volt.

 


Áron mindeközben horpasztott egy igen tekintélyeset a babakocsiban ...

 

Majd apa kezében figyelte a többieket, ahogy ugrálnak a különböző micsodákon.

 


süti beállítások módosítása