2009.07.19. 11:44 | Lucilla | komment

Élünk és virulunk, élvezzük a nyarat a maga gatyarohasztó valóságában. Bár ma éppen nincs meleg, sőt ...

Viszont a héten az volt végig, mentünk is mindenhova, ügyeket intézni, vásárolgatni és főleg játszózni. Áron heti favoritja a következő körhinta volt ... Annyira bejött neki, hogy én simán tudtam a padon ücsörögni tízperceket és fecserészni anyukatársakkal, amíg ő körbe-körbe hajtotta, vagy ült benne, míg mások hajtották, ez sem jellemző mostanság.

Voltunk egészséges rendelésen, Áron nem egészen 15 hónaposan 9150 gramm (megháromszorozta a születési súlyát, végre) és 77 cm, szóval növöget annak ellenére, hogy mostanság azért nem szoktam padlót fogni az elfogyasztott kaja mennyiségét illetően, sőt, vannak napok, amikor a fénnyel táplálkozik (igaz, ebből elég sok van mostanság).

Amúgy nagyon élvezzük az itthonlétet, Áron vidéki bébiként le van nyűgözve a budapesti járműfelhozataltól, a troliktól oda van, meg vissza. Na meg, a bátyus itthon hagyott járműparkját is birtokba vette, egyes darabokat még a sétáinkra is magunkkal kell vinni, ami nem kis pálya, lévén, hogy egyes járművek kb. olyan hosszúak, mint ő ...

süti beállítások módosítása