2009.08.10. 20:54 | Lucilla | komment

Vége fele közeledik a nyaralásunk itthon, Zacco ma hazarepült, nem mondanám, hogy sok könnycsepp gördült le az arcán, hogy ismét svéd levegőt szívhat. Mi pedig Áronnal Budapesten töltjük az utolsó napokat kettesben.

Ákos maradt a Balatonon, ma valami kalandparkban voltak anyuékkal. Remélem, nem volt ez túlságosan elhamarkodott lépés, ugyanis az elmúlt héten igen csak beteg volt kiskomám, úgy ledöntötte őt a lábáról valami nyári influenzának nevezett vírus, hogy csak lestünk. Ő ugye nem szokott nagy ügyet csinálni a betegségekből, egy-két napnyi láz után általában max. némi nátha és köhögés szokott maradni, szövődmények nélkül abszolválta eddig a kötelező immunizálódást. Most viszont napokig szinte csillapíthatatlan láza volt, még hűtőfürdőbe is bedugtuk, pedig nem emlékszem rá, hogy valaha is ehhez a drasztikus eszközhöz kellett volna nyúlnunk ... Szegényem ordítva sírt, annyira fájt a feje. Napokig feküdt türelmesen, aztán mikor kicsit jobban lett, rögtön aktivizálta magát, erre ismét belázasodott, és mivel még az ötödik napon is lázas volt, hát ismét orvoshoz vittük, és kiderült, hogy szövődményes mandulagyula is tiszteletét tette nálunk, így kénytelenek voltunk antibiotikumot is bevetni. Remélem, mire vége lesz a hétnek, a vírusok/bacik is elhúznak a francba, így megkeseríteni Ákosom nyaralását, hát milyen dolog ez.

Áron egyelőre jól van, remélem, őt elkerüli ez a kórság (igyekszem mélyen hinni az anyatej csodatévő hatalmában), mert nem szívesen csinálnám a hazautazós kört egy betegségtől elcsigázott bébivel ...

süti beállítások módosítása