2010.05.14. 00:48 | Lucilla | komment

Nem írtam, tudom, már egy ideje, és ez nem azért van, mert nem történik semmi, hanem mert épp ellenkezőleg: sok minden történik, csak idő nincs megénekelni a történéseket.

A múlt héten megérkeztek Valiék, így most nagymamázás-nagypapázás folyik ezerrel, mindkét ded ezerrel kihasználja a rendelkezésre álló erőforrást. Mit mondjak, én is, végre annyi időt tölthetek a konyhában, amennyit nem szégyellek ...

Az időjárás viszont nem kényeztet el bennünket, sajnos, így igazán nagy kirándulásokra nem került eddig sor. Múlt héten azért elugrottunk a Södra Sandby nemzeti parkba egy sétára (hogy miért Södra Sandby nemzeti park, amikor Dalby mellett van, ne kérdezze senki ...)

Ma Malmöben jártunk, csudaszép helyeken ...

(Azt hiszem, kicsit igazságtalan vagyok ezzel a várossal, mindig úgy gondolok rá, hogy ez egy ronda város, miközben ilyen szép helyek is vannak, ma csupa gyönyörű helyen jártunk ...)

A végére pedig betűzök egy videót Áronról. Valiék hoztak neki egy bébipuzzle-t, ahol két elemet kell összeilleszteni. A téma telitalálat: autók és egyéb járgányok képeit lehet kirakni. Áronom azonnal rákattant a dologra, napjában többször is kirakja, pedig végül is nem könnyű annyi képből kiválasztani az összeillő két elemet. Rendíthetetlenül keresi, majd illeszti össze a képeket, majd amikor sikerül, akkor "ügggyesss!" felkiáltással mindjárt meg is dicséri magát jól.

 

süti beállítások módosítása