2010.11.02. 20:40 | Lucilla | komment

Nem azért nem írok, mert nincs mit, hanem mert idő nincs, most is csak ellopok egy kicsi időt az estéből, hogy bevéssek ezt meg azt.

Ákos a hétvégén komoly versenyen vett részt, az Osby cup hokikupán. Kemény menet volt, összesen öt meccset játszottak ezen a napon, reggel 10-től egy ebédszünettel délután fél 5-ig tartott. És már csak hab a tortán, hogy nem sokkal 6 után kellett kelnünk, hogy odaérjünk a kezdésre, és 7 óra is elmúlt, mire hazaértünk. Ákos derekasan küzdött, a többi csapattárssal együtt, egy meccset nyertek, a többit elveszítették.

Nagyon svéd volt a rendezvény, hihetetlen jól szervezték, azzal együtt, hogy összesen 10 gyerekcsapatot kellett sok-sok meccsen mozgatni, végig pontosan tartották a menetrendet, semmi fennakadás vagy probléma nem volt, ami nem kis szó. És hát az is nagyon svéd volt, hogy a meccsek eredményeit nem összesítették semmilyen formában, aki nem követett minden összecsapást, annak fogalma sem volt, hogy hanyadik lett a csapata (én pl. csak a mi meccseinket figyeltem, így nem is tudom, hogy az egy győzelem hanyadik helyre volt elég). A végén minden csapat kapott kupát és minden gyerek érmet, ugyanolyat, merthogy a részvétel a fontos, nem a győzelem. Ákos hihetetlenül boldog volt, hogy érmet kapott, aznap le sem vette a nyakából ...

süti beállítások módosítása