2012.08.07. 23:16 | Lucilla | komment

Mondják, hogy a harmadik gyereknek már a kutya hozza oda, és noha kutyát emiatt nem fogunk beszerezni, mégsem szép tőlem, hogy egy röpke említést leszámítva még nem meséltem a kistestvérről.

Mert hát növekszik ám, igen gyors tempóban, legalábbis a hasam méretéből ezt gondolná az ember, a legtöbben kifejezetten elborzadva tekintenek rám az utóbbi hetekben és akik minden nap látnak a munkahelyen, azok is folyton rácsodálkoznak, hogy még mindig egyben vagyunk ... Pedig még 7 hét vissza van a kiírt dátumig, és még ha a bátyjait is követi, bő egy hónapig benn a helye kiskomámnak. Szerencsére ő ezzel egyelőre nem vitatkozik, békésen hullámoztatja a hasamat, hol itt, hol ott dugja ki a lábát és még ki tudja milyen testrészeit.

A fenti UH képen például a lábával próbált ellenállni, hogy portré készülhessen róla, Györfi mester minden erőlködése ellenére sem sikerült ennél jobban alkotni, annyira nem óhajtotta feltárni előttünk fizimiskáját, inkább elbújt a méhlepény mögé.

Igazán hálás vagyok ennek a legénykének, hogy meglehetős rendszerességgel hírt ad magáról, a legjobban azt szereti, ha kettesben vagyunk, akkor folyamatosan döngeti a ház falát, viszont az autóban alszik, mint a bunda, így hiába adná magát az ott töltött idő magzatmozgásszámolásra, csak stresszelem magam, mert képes mozdulatlanul horpasztani igen hosszú időn át.

A mai vizsgálat alapján irányban áll, aminek nagyon örültünk, mert jó pár hetet eltöltött a fenekén csücsülve. Amúgy is rendben levőnek látszanak a dolgok és hát lassan belekezdünk a finisbe is, két hét múlva már kezdjük a ctg-t, a védőnőhöz már nem is kell mennem.

A bébiholmik tekintetében elég viccesen állunk, nincs ágya, kádja, járókája, de van 3 babakocsija és valószínűleg teljes kollekció ruházata, már ami az újszülött kort illeti, a nagyobb méretekből szerintem több gyereket is el tudnánk látni, amennyiben szeptember után ismét nyár következne ...

A fiúk továbbra is lelkesen várják. Áron a szokásos kérdései mellé azonban már felvette azt is, hogy "anyaaaaa, ha kibújik a baba, akkor tudsz már futni is?"-t, ugyanis egy jó ideje azzal szoktam mérsékelt haladásra kérni, hogy nem tudom utolérni ...

süti beállítások módosítása