2004.09.13. 20:06 | Lucilla | komment

Zacco holnap ismét északra repül. Így kettesben leszünk Ákossal. És pénteken határidő. Ebből majdnem következik, hogy Ákos benyal valamilyen betegséget. Ez eddig így esett több ízben is, pedig nyár volt, most meg ősz van, elég masszívan, bár még úgy csinál, mintha nyár lenne, de engem nem ver át.

Azért biztos, ami biztos, vettem Ákosnak echinaceát meg coryzaliát, hátha a homeopátiás placebó most is megteszi a hatását (a fogzásra a camomilla nagyon bejött). Továbbá megy a c-vitamin, és a sok-sok gyümölcs (főleg a körte, meg a szőlő, bár ez utóbbi ritkábban, mivel hashajtott a legutóbb).

Mindenesetre holnaptól kettesben leszünk Ákossal, és ha - csodák csodájára - nem jön semmi gányos betegség, akkor nagyon jól fogunk szórakozni. Most velem jön délután a játszótérre. Mint a régi szép időkben. Néha nagyon hiányoznak az otthon töltött napok. Olyan szép, kialakult napirendünk volt, ami persze mindig borult, de azért minden belefért, ami neki vagy nekem fontos volt. Persze dolgozni is jó, és Ákos is jól érzi magát a bölcsödében. Így hát ez itten nem panasz, csupán merengés.

süti beállítások módosítása