2004.07.23. 23:48 | Lucilla | komment

Ha rákeresek a nevemre a google-ben, akkor az első néhány találatban ilyenek jönnek fel: http://www.jesz.pte.hu/tothm.html

 

2004.07.23. 22:48 | Lucilla | komment

Baj, baj hátán.

Most, hogy túl vagyunk a hét krízis pillanatain, és fellélegezhezténk, Lali úgy gondolta, az ő szerény 65 évével megmássza a meggyfát, persze a legszélső ágakig kinyúlva, hogy aztán onnan zuhanjon a mélybe és még ezt megfejelve guruljon tovább a dombon, kezében a megszerzett meggyet szorongatva.

Mindezen tevékenység eredményeként most a kaposvári traumatológia felejthetetlen vendégszeretetét élvezi, valószínűleg jó sokáig, tekintettel a borda- és csigolyatörésre. Így hát Zacco ismét el, még meg sem szoktam, hogy nem vagyok egyedül, már ismét jönnek a magányos éjszakák.

Viszont jó idő van, és Ákos annyira élvezte a bölcsit, no meg a loccspoccs medencét, hogy vagy másfél óra alatt sikerült meggyőznöm, hogy menjünk haza. Este még egy jó kis séta volt, a húzható dömperrel, szépen kézenfogva. Aztán egy kis Kockásfülű nyúl, az aktuális kedvenc:

2004.07.20. 21:04 | Lucilla | komment

Úgy néz ki, nyár van. Most már tényleg. Olyannyira, hogy Ákosék a bölcsiben naphosszat egy felfújható medencében dagonyáznak. Mondtam apának, hogy menjen lesipuskás fotózni, de nem volt hajlandó. Milyen jó lenne egy webkamera, amin egész nap követhetném, mit csinál Ákos...

Mi persze odabenn a saját levünkben főlünk megfele....

Az ilyen napokon viszont mindenféle jó programokat lehet szervezni. Például közös ebédet a pasival a bécsiszeletben, ahol fejenként kilónyi bécsi szeletet teszünk magunkévá sopszka salátával. És lehet menni játszótérre, ahol lehet folytatni a dagonyázást. És lehet menni fagyizni, rég nem látott ismerősökkel találkozni, andalogni a belvárosban.

Ma több heti hűtlenség után ismét betértem kedvenc bioboltomba. És lőn meglepetés: egyrészt kifejezetten olcsón mérik a hatalmas csokor friss, illatos bazsalikomot (ehhez vacsorára került házi paradicsom, meg bolti mozzarella és jóféle olivaolaj is), és friss biotej is kapható, ráadaásul 3,6%-os, mint az álom....és további meglepetések, az eddig Belgiumból importált srtoopwaffel kapható a bioboltban több variációban is.

Ákos nagyon rosszul alszik két napja. Remélem, csak a melegtől van. Az én hétvégén keményen kiharcolt kipihentségem pedig régen a múltté.

2004.07.19. 22:28 | Lucilla | komment

Rémes reggel. Üvöltés, közelharc.

Boldog viszontlátás. Élmények, képek.

Bár Ákos, amikor meglátta, csak annyit nyögött ki: annnyaaa.

süti beállítások módosítása