2004.07.20. 21:04 | Lucilla | komment

Úgy néz ki, nyár van. Most már tényleg. Olyannyira, hogy Ákosék a bölcsiben naphosszat egy felfújható medencében dagonyáznak. Mondtam apának, hogy menjen lesipuskás fotózni, de nem volt hajlandó. Milyen jó lenne egy webkamera, amin egész nap követhetném, mit csinál Ákos...

Mi persze odabenn a saját levünkben főlünk megfele....

Az ilyen napokon viszont mindenféle jó programokat lehet szervezni. Például közös ebédet a pasival a bécsiszeletben, ahol fejenként kilónyi bécsi szeletet teszünk magunkévá sopszka salátával. És lehet menni játszótérre, ahol lehet folytatni a dagonyázást. És lehet menni fagyizni, rég nem látott ismerősökkel találkozni, andalogni a belvárosban.

Ma több heti hűtlenség után ismét betértem kedvenc bioboltomba. És lőn meglepetés: egyrészt kifejezetten olcsón mérik a hatalmas csokor friss, illatos bazsalikomot (ehhez vacsorára került házi paradicsom, meg bolti mozzarella és jóféle olivaolaj is), és friss biotej is kapható, ráadaásul 3,6%-os, mint az álom....és további meglepetések, az eddig Belgiumból importált srtoopwaffel kapható a bioboltban több variációban is.

Ákos nagyon rosszul alszik két napja. Remélem, csak a melegtől van. Az én hétvégén keményen kiharcolt kipihentségem pedig régen a múltté.

süti beállítások módosítása