2004.10.21. 21:20 | Lucilla | komment

Ha minden igaz, holnaptól vasárnapig nyaralunk. Azért mondom, hogy ha minden igaz, mert ez a nyaralás júliusban lett volna esedékes. Azóta annyi minden történt, hogy már nem is hittem benne, hogy valaha eljutunk Debrecenbe. Most is csak akkor hiszem el, hogy összejött, ha már visszajöttünk.

2004.10.19. 22:42 | Lucilla | komment

Nagyon elfoglalt lettem, hosszú hetekre előre be vagyok táblázva, hol rokonlátogatás, hol barátnőzés, hol hétvégei nyaralás (telelés), szóval zajlik az élet.

Ákos ma reggel hatalmas hisztit csapott, mivel ő úgy gondolta, hogy mezítlábra csizmát húz, és így pizsamába megy bölcsödébe. És hiába a szép szó, hiába az emelt hang, nem tágított. Így hát fogtuk magunkgat apával, és szépen - bár nyilván némileg erőszakosan - felöltöztettük. És mintha ez kellett volna neki, a rossz kedv eltűnt. És innentől kezdve tünemény volt. Vajon miért kell ilyen keményen kijelölnünk a határokat időnként. Miért nem elég, ha határozottan - szóban - ragaszkodunk hozzá?

Voltak apával úszni, amíg én egy terhes barátnőmmel babakocsikat néztünk a Brendonban. Apa szerint Ákos nagyon sokat fejlődött, illetve inkább arról van szó, hogy ma hajlandó volt azt csinálni, amit kell és nem különutakon pancsolt. És este fél perc alatt megtanultuk a Cirmos Cica, haj kezdetű nótát.

süti beállítások módosítása