2004.12.11. 22:44 | Lucilla | komment

A hetet sikerült egész jól abszolválni.

Csütörtökön a képviselő házba voltunk hivatalosak, lévén bizottsági hét. Mentünk is, szépen a főnökömmel, minden rendben ment, lejelentették a nevemet, így hát a biztonsági emberek szépen betessékeltek. Szépen, magabiztosan léptem át a fémdetektoron, sosem szokott becsipogni, minden fémtárgyam a táskámban utazik ilyenkor a szalagon. Most azonban becsipogott. Rémülten kutattam a zsebeimben, kulcs vagy pénz után, azonban ott egy helyes kis kék játékautó lapult...Nem volt más választásom, mint szépen kipakolni a tálcára, visszamenni, és immáron üres zsebbel átkocogni ismét. Addig pedig a kék autó ott figyelt a tálcán, közszemlére téve. Ilyen közegben nagyon idegenül ható tárgyacska lett. Mondanom sem kell, hogy minden arcon mosolyra húzódó szájakat láttam....Nos, nem tagadhatom, hogy dolgozó anya vagyok.

Ma pedig csodák, csodája, szépen felkeltem 7-kor, és a 8 óra már a piacon talált. Most mondhatnám, hogy milyen jó ez, mert szépen korán bevásárolok, és mikor a város éled, én már otthon vagyok, de ez nem igaz. Valójában jól átfagytam, és csak a mamutban, és melegben elfogyasztott kávé tudott csak segíteni rajtam.

2004.12.09. 21:59 | Lucilla | komment

Boldog mikulás után nyomasztó hét.

Két napig itthon voltunk Ákossal, a bölcsiben jelezték, hogy beteg. Köhög, náthás. Hát, kicsit kétségbeestem, tekintve, hogy a mostani vírusok hetekig kínozzák áldozatukat. Apa még mindig köhög, igen gyakran választja az itthoni munkát. Remélem, Ákost hamarabb békén hagyja ez a kórság. Mondjuk az itthon töltött két napon sokat javult a dolog. Csak hát a szükség nagy úr, tegnap a doktorbácsi zöldet adott, Ákos így ma bölcsiben töltötte a napot, aminek felettébb örült kiskomám, a savanyú gondozónéni annál kevésbé....még szerencse, hogy nem ő van vele egész nap, mert szörnyű. Hogy lehet apró gyerekek között lenni egy mosoly nélkül???

Ma szerencsére csupa jó híreket kaptam. És a feszített napirend is csont nélkül ment. Mindjárt vége a hétnek.

süti beállítások módosítása