2005.01.16. 23:21 | Lucilla | komment

Sikerült nagyon sűrű hétvégét intézni magunknak, bár henyélést terveztünk...

Tegnap vásárlás volt, mármint én vásároltam, Ákos pedig apával a Károlyi kertben mulatott. Aztán gondoltuk, megköszöntjük Attilát neve napja alkalmából, ha már pénteken nem sikerült kijutni hozzájuk. De kiderült, hogy nincsenek otthon, mert épp a Nanunál duhajkodnak. Sebaj, gondoltuk, két légy egy csapásra. Így hát elruccantunk mi is oda, és ott múlattuk az időt egészen 9-ig, amikor már nagyon-nagyon jönnünk kellett, bár Ákos nagyon elemében volt, mindenkit megmozgatott, és igencsak letesztelte a lakást bababiztonsági vonatkozásban...Persze itthon is folytatta a pörgést, alig tudtuk ágyba dugni.

A mai délelőtt ismét a vásárlás jegyében telt, illetve a boltnézegetésében. Kolléganőmnek hála, mindkét outletet végig tudtam nyálazni, bár venni semmit sem sikerült, de legalább tudom, mi is van ott. Felcsábítottam Gabit egy kicsit hozzánk, aztán Kláriék is betoppantak, szóval zajlott az élet. Közben Ákos felébredt, és annyira boldog volt, hogy végre tömegek állnak rendelkezésre az ő szórakoztatására, hogy egész délután kurjongatott....

2005.01.14. 20:31 | Lucilla | komment

Ákos dumál...

-Hármat......nem kettőt.....nem négyet....háááármaaaat!

Busszal játszik, tologatja. - Beszáll Papa, Gyigyi, Zzzzzzsuzzzzzzsi.....Ideül a ZZZZZZZsuzzzzzsi és a Gyigyi, a Papa vezeti a buszt... Megy a busz karikákra....

Kérdezem tőle ma, hogy hány Misi Mókust szeretne nézni. - Ötöt és sokat!

2005.01.11. 21:04 | Lucilla | komment

Ákos és apa beszélgetnek, uszodában menet. A téma persze az evés, Ákos erről szeret leginkább mesélni.

- Mit ettél?

- Kolbászt.

- Mikor?

- Most!

- Uzsonnára?

- Igen.

- Mit ettél még?

- Nudlit.

- Ebédre?

- Ühüm. De most nem megyünk a mamához!

- És melyik nudli volt finomabb, mamáé, vagy a bölcsiben amit ettél?

- Mamájé.

2005.01.10. 21:37 | Lucilla | komment

Ákos 3 hét óta először ment bölcsödébe. A 3 itthon töltött, keltésnélküli hét szépen elfeledtette vele a kelés fájdalmát, így ma reggel kifejezetten gyorsan felébredt, és szépen magától ment a pelenkázóra, és IDŐBEN elindultunk itthonról. A bölcsibe már szaladt befelé. Karácsonyra csuklós buszokat kaptak a bölcsödében, kiskomám pedig épp a busz korszakát éli, itthoni két buszával kel és fekszik...Na a bölcsiben azonnal megrohanta a buszt, hiába mentem az ablakhoz, nem is figyelt, aztán délután, amikor mentem érte, még mindig a buszokkal játszott, kérdeztem a gondozónőt, hogy egész nap? Azt mondta, hogy nem tudja, de amióta ő van, azóta tuti.

Goffrit ettünk a minap, apa advokaat-krémmel, ami - ugyi - alkoholos, így Ákosnak nem szándékoztunk adni belőle. Persze ő kért, apa viszont mondta neki: nem, Ákos, majd ha megnősz, kapsz belőle. Erre ő kihúzva magát, és elég magabiztosan: én nagy vagyok!

süti beállítások módosítása