2005.06.24. 19:07 | Lucilla | komment

Nos, ez a hét sokkal kellemesebbre sikerült, mint amire a múlt hét után számítottam. Ákos a Balatonon/Kaposváron, így nagyon sok olyan dolgot tudtunk intézni, amit amúgy nem könnyű megszervezni. Ákossal többször is beszéltünk telefonon (már amikor szóba állt velünk, mert nem mindig "ért rá" bokros teendői között), sokat mesélt az élményeiről, például arról, hogy cukorborsót szedett (a kis műanyag kocsival szállította a kertből a konyhába) és málnát is (mindennap ellenőrizte, hogy elég piros-e már). Na meg volt a fordásznéni, így hát rövid lett a haja. És hát jól lefárasztotta a nagyszülőket.

2005.06.21. 21:42 | Lucilla | komment

Hát, a múlt hét katasztrófálisra sikeredett, ami a munkát illeti, ez testileg és lelkileg annyira leamortizált, hogy írni sem volt kedvem. A csúcs a péntek volt, amikor is végleg összeomlottam, különösen akkor, amikor kiderült, hogy Bécs ismét ugrott. Így hát kénytelen voltam a Balatonra menni, ami - aki ismer, azt tudja - nekem kész kínszenvedés. Ákosnak viszont a legnagyobb élvezetek egyike. És hát ugyi, a gyerek kedvéért az ember összeszedi magát, jóképet is vágva.

Mert a Balatonon lehet labdázni, kettővel is.

És apa papucsát felvenni....

Úszni a Balatonban, nagypapai segedelemmel...

Szemlélődni a partról, hogyan hajtja a felhőket a szél...

Na meg lehet gombokat nyomogatni a strandbüfében...

És bár a víz hideg, de muszáj belemenni...

Nagypapával  és anyával csónakázni...természetesen Ákos kormányoz (a csónakon lévő gombocskákkal).

És a mentőmellényt természetesen az egész strandnak be kellett mutatni, részleteiben...

Ákosnak annyira tetszett a vidéki élet, hogy nem kívánt velünk visszatérni a fővárosba. És bár mindig hangsúlyozza, hogy ő a Baross utcában lakik, és a Balaton az nem a Baross utcában van,  ő azért a mamával és a papával szeretne maradni, anyáék meg nyugodtan (sic!) menjenek haza. Így hát - bár nem nyugodtan -, de nélküle jöttünk haza.

Tegnap pedig - miután mindkét kulcs beletörött a zárba - az IKEA kivilágított kirakata elől fűrésszel szabadítottuk ki Zacco biciklijét, és hát az egy dolog, hogy ez a művelet nagyjából 1 percig tartott, de senki nem jött oda érdeklődni, hogy mit csinálunk....

süti beállítások módosítása