2009.03.06. 23:23 | Lucilla | komment

Pakkot kaptunk ...

Pakkot bizony, Ákos igen nagy örömére, a Mamáék csomagban küldték el a névnapi ajándékát. Noha eléggé szeles, hűvös napunk volt, ráadásul elég késő volt, mert az iskolával kirándulni voltak, azonnal el kellett menni a bedobott cetlivel a sarki közértbe, ahol a postai csomagok átvehetők.

Gyors vetkőzés után neki is esett a csomagolásnak, és amikor meglátta a két bionicle-s dobozt, onnantól kezdve Elájulok!- szólamokkal rohangált körbe a lakásban, és persze azonnal össze is szerelte a robotokat.

A csomag rejtett meglepetést Áronnak is ...

Ez a nap meglehetősen jól sikerült Ákosnak, még a csomag megérkezése előtt is igen izgalmas dolgok történtek. Az iskolával ugyanis kirándulni voltak egy közeli szállodába. A hónap témája  az iskolában a víz, és a szállodának saját víztisztító berendezése van. A vízzel kapcsolatos környezetvédelmi és környezetismereti bemutató után a gyerekek megkóstolták a tisztított vizet. A programot egy fagylaltozással tették felejthetetlenné a gyerekeknek. Ajándékot is kaptak, az első képen látható malacálarc a szálloda ajándéka volt.

süti beállítások módosítása