2009.11.29. 22:13 | Lucilla | komment

Nos, ismét zajlik az élet, anyuék megérkeztek, végre ismét tele a szekrény pilótakeksszel, és a gyerekek boldogok, mert ketten is folyamatosan a rendelkezésre állnak szórakoztatási vonalon.

Tegnap Höörbe látogattunk, ugyanis megtudtuk, hogy Tomte, azaz a svéd Mikulás ott lesz egész nap és meghallgatja a gyerekek kívánságait, na meg mindemellett még sok mulatság várható. És valóban így is lett, a Vadaspark tele volt például Nissarna-kkal, azaz Tomte segédeivel, volt aki énekelt, volt aki glöggöt és forró almamustot kínált, kaptunk tőlük lussekattert is.

És noha még nincs hó (és nem is lesz egy darabig, ha a szokásos formáját hozza az időjárás), a gyerekek kedvéért azért a szervezők intéztek némi havat, és lehetett dobálni a Nissarnakat. Ákos imádta a helyet, alig lehetett elrángatni onnan ...

Áron is élvezte a dolgot, bár ő még nem nagyon gyúrt hógolyót ...

Aztán a fiúk megsúgták a Tomténak, mit is szeretnének tőle. Itt persze van némi keveredés, hiszen nálunk ugye a Mikulás december 6-án jön, karácsonykor pedig a Jézuskát várjuk, de szerencsére a Tomtés megbeszéléssel kapcsolatban ez nem okozott zavart, Ákos előadta ékes svéd nyelven, hogy ő bizony pávermájnerszt szeretne kapni.

(Az orrán azért van ragtapasz, mert hintázott a széken és az kicsúszott alóla, így sikerült az orrnyergét igen alaposan beletörölni az üvegasztal lapjába. Őszintén remélem, hogy ez az eset végre megérteti vele, hogy miért is nem hintázunk a széken.)

süti beállítások módosítása