2010.09.19. 22:45 | Lucilla | komment

Mégse mindig szerda, még csak csütörtök sem, szóval rendszert nem tudok ígérni a bejegyzésekkel kapcsolatban ...

Hosszú és mozgalmas hét áll mögöttünk, és előttünk is. A szokásos sűrű menetrend mellett a hétvége nagymamizással telt, anyu kiugrott hozzánk egy villámlátogatás erejéig. Szombaton ismét meccset játszottak Ákosék, ezúttal Landskrona ellen, ezideig ez volt a legjobb meccsük, csak 5-8-ra vesztettek, ez semmi a korábbi 4-14 és hasonló veszteségekhez képest, ha így megy tovább, egy-két meccs múlva már nyerni fognak.

Aztán tegnap a fiúk anyuval kiugrottak Kåsebergára, mert a városban kevesellték a szelet ...

A pokoli szél ellenére jól mulattak ...

Ma pedig - miután anyu elrepült - ismét hokiedzés volt, nem lehet lazsálni egy napon sem.

Ja, és még valami, ma választás volt Svédországban, országos, megyei és város szinten is, és mint EU-s állampolgár, én is szavazhattam (kivéve a parlamenti szintet). Itt valahogy kevésbé hisztérikus ez az időszak, bár a pártok kampányolnak folyamatosan, a belvárosba szerintem be is költöztek, kampánycsend híján még a választóhelyiség előtt is van agitálás, persze nem erőszakkal, ha valaki nem óhajt agitálva lenni, azt békén hagyják.

Tegnap nagyon jól szórakoztunk, reggel a Ramklintsben kezdtünk, ott pedig választási muffinokat lehet kapni, mindenféle pártlogóval, és statisztikát vezetnek, hogy melyikből mennyi fogyott ... Sajnos a kép fény és technika híján elég homályos, de a lényeg rajta van.

süti beállítások módosítása