2008.11.27. 14:18 | Lucilla | komment

Ma megkezdtük a közösségi életünket, hirtelen felindulásból ellátogattunk egy helyi nyitott oviba, ahová a gyerekek a szüleikkel együtt járnak, délelőtt és délután 3-3 órát lehet játszani. Lehet festeni, kézimunkázni, van sok játék, 6-7 éves korig minden korosztálynak és vannak foglalkozások is. Ákos nagyon jó érezte magát, hiányzott neki a gyerekközösség már, és mivel volt három magyar kislány is, nem volt nyelvi gond sem. Sajnos - mivel eléggé hirtelen  döntöttük el, hogy megyünk - nem volt nálam fényképező, nincsenek képek, de majd legközelebb feltétlenül fotózok.

Aztán hazafelé Zacco egy jólirányzott mozdulattal beledobott a mélyvízbe, közölte, hogy egy értekezlet miatt nem tud hazavinni, így legyek kedves őt befuvarozni az ericssonhoz, magunkat pedig haza. Levert a víz azonnal, de szerencsére kaptam egy kis segítséget egy felvezető autó formájában, így végül gond nélkül hazaértünk.

A tegnapi nap fejleményeként megérkeztek a svéd adóhivataltól postán a személyi számaink (csak annyit tennék ehhez hozzá, hogy mindössze egy hete adtuk be a kérelmet), így már a svéd adminisztráció is tudomást vett érkezésünkről.

Szintén tegnapi fejlemény, hogy némi elmozdulás van hozzátápi fronton, Áron az almát Ákosnak leszelt darabokban és héjastól szívesen dugja a szájába és csócsálgatja intenzív nyálazás kíséretében...Ezzel együtt az egyfogú szájhoz optimalizált verzió továbbra is szájbecsukást eredményez.

És végre sikerült lencsevégre kapni az álldogáló héthónapost is.

süti beállítások módosítása